Walking dinner

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. 

Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. Uw gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten want alle gerechtjes worden gepresenteerd in kleine glaasjes of op een klein bordje. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds servies. Een walking dinner is overigens mogelijk vanaf vier gerechtjes. 

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende gerechtjes, waarmee u zelf of in onderling overleg een walking dinner kunt samenstellen. 

Walking dinner

Voorgerechten/tussengerechten

  • Huisgemaakte pastramie

    Met gedroogde cherry tomaatjes en aceto balsamico creme

  • Brandade van makreel

    Met gekonfijte saffraan zuurkool en gerookte oesterzwammen

  • Kleine caesar salade

    Met gamba's en ansjovismayonaise

  • Hartig taartje

    Van Rotterdamse kroten salie en boerenham

  • Tarta tatin

    Van rode ui met geitenkaas geserveerd met een kleine salade en Westlandse paprika stroop

  • Gravad lax

    Dun gesneden gemarineerde zalm, met een kleine salade

  • Bruchetta

    Met gepocheerde blauwschimmelkaas en rucola salade

Voorgerechten/tussengerechten

Soepen

  • Soep van citroengras

    Met korianderschuim en een gamba spiesje

  • Soep van doperwten

    Met schuim van geitenkaas

  • Soep van knolselderij

    En truffel met schuim van bospaddenstoelen

  • Soep van trostomaten

    Met schuim van rucola

Soepen

Hoofdgerechten

  • Zeebaars

    Op de huid gebakken met hot sweet bacondressing en gerookte koningsboleet op een stampotje van seizoensgroenten

  • Schelvis

    Met saus van pineau des cherantes, aalbessen, zeekraal en stampotje van rucola

  • Roodbaars filet

    Op een zalf van doperwten, saffraan saus en bieslook olie

  • Terrine van rundersukade

    Op een zalf van met aardappel en knolselderij met truffelsaus

  • Lasagne van bospaddenstoelen

    En langzaam gegaarde sukade met truffelsaus en schuim van bospaddenstoelen

  • Rouleau van parelhoen

    Met truffelrisotto en gevogelte jus

Hoofdgerechten

Desserts

  • Miljonairsslice

    Met saus van gemarineerd roodfruit en atsina cress

  • Tiramisu

    Op basis van avocado

  • Macaronburger

    Gevuld met chocoladeganache, marsepein en frambozencoulis met mangofrieten en een mayonaise van witte chocolade sambuca mousse

  • In creme de cassis gemarineerd rood fruit

    Met een mousse van witte chocolade en sambuca

Desserts